Arvosana 5 / 5
1
Näytä yksityiskohdat

STRAWBERRY BABY pussilakanasetti vaunu/kärry orgaaninen

59,90 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 8 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Loppunut varastosta

30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta, kun tilaat vähintään 100 EUR. Koodi: 441563

* Voimassa 21.10. asti. Katso täydelliset ehdot kassalla.

STRAWBERRY BABY pussilakanasetti vaunu/kärry orgaaninen

Lasten vuodevaatteet / Jotex

Kaksiosainen pussilakanasetti, yksi pussilakana ja yksi tyynyliina, ihanaa luomupuuvillaista musliinia, jossa on kirjailtuja mansikoita. Setti sopii lastenvaunuihin ja pinnasänkyihin. STRAWBERRY-sarjan vuodevaatteet tuntuvat kesäisen raikkailta. Musliini on pehmeä, ohut, kaksikerroksinen kangas, joka on kudottu hieman kuplivaksi, mikä tekee kankaasta pehmeän ja erityisen helppohoitoisen. Ei tarvitse silittää tai mankeloida. Viihtyisässä musliinikankaassa on mukava nukkua. Kääntöpuoli on yksivärinen.

Tuote on sertifioitu Global Organic Textile Standard (GOTS) mukaisesti, mikä tarkoittaa, että tuote sisältää ekologista materiaalia, joka on viljelty ilman kemiallisia torjunta-aineita, keinotekoisia lannoitteita ja geenimuuntelua (GMO). Tuote täyttää GOTS:in vastuullista valmistusta koskevat sosiaaliset ja ympäristöön liittyvät vaatimukset aina raaka-aineen viljelystä lopputuotteeseen asti.

Lisenssinumero & testauslaitos: CERES-0383 CERES

• Materiaali: 100% Puuvilla.
• 2-osainen setti: 1 pussilakana 70x80 cm, 1 tyynyliina 35x28 cm.
• Langantiheys: 178 TC.(Langantiheys kertoo lankojen lukumäärän, thread counts, neliötuuman alalla. Mitä suurempi langantiheys, sitä laadukkaampi kangas.).

Tuotenumero: 1741752-01-80

Jaa tyylisi

#homeroomfi