Keittiökoneet / OBH Nordica

Laita ravintolaruokaa kotona!

Ravintoloissa on pitkään ollut käytössä sous-vide-menetelmä, ja tänään sous-vide-keittimestä on tullut yhä suositumpi ja täydellinen kotikeittiöön.
Sous vide on valmistusmenetelmä, jossa raaka-aineet kypsennetään tyhjiöpakattuina ravintoaineiden, kivennäisaineiden ja maun säilyttämiseksi. Immersion Sous Vide Pro+ on sirkulaattori, joka antaa täydellisen lopputuloksen lihalle, kalalle ja vihanneksille.

Immersion Sous Vide Pro+ kierrättää vettä tarkemman ja tasaisemman lämpötilan ja valmistuksen saamiseksi.
Toimitukseen sisältyy teline ja eristyspallot. Eristyspallot luovat kelluvan kannen tasaisen vedenlämpötilan säilyttämiseksi ja haihtumisen vähentämiseksi. Teline puolestaan parantaa vesikiertoa raaka-aineen ympärillä, ja siinä on tilaa jopa neljälle tyhjiöpakatulle annokselle.

Turvallisempaa käyttöä ajatellen ja sisäänrakennetun elektroniikan suojaamiseksi Immersion Sous Vide Pro + IPX -sertifioitu, mikä tarkoittaa, että se on veden- ja roiskeenkestävä.

Lämpötilaksi voidaan valita 25-90 °C, ja ajastimeen on mahdollista asettaa jopa 72 tuntia. Valmista jopa 2 kg lihaa. Laitteessa on turvallinen automaattinen virrankatkaisu.

Suosittelemme käyttämään yhdessä vakuumipakkaajamme kanssa.

- Teline auttaa parantamaan vedenkiertoa ja eristyspallot vähentävät haihtumista
- Laita ravintolaruokaa kotona ammattilaisvälineillä
- Veden- ja roiskeenkestävä, IPX-sertifioitu
- Sopii yhteen 5-20 litran kattiloiden ja astioiden kanssa
- Lämpötila-asetus 25-90 °C, ja ajastin enintään 72 tuntia

Takuu 2 vuotta. Säilytä tilauserittely.

Tuotenumero: 1660349