Keittiöveitset & välineet / Robert Welch
Palkittu signature 11cm/4" santokuveitsi on suunniteltu yhteistyössä ammattikokkien kanssa, ja siinä on leveä, uurrettu terä tarkkaan pilkkomiseen, viipalointiin, kuutioimiseen ja hienontamiseen.
Santoku-terän suomut luovat terän ja ruoan väliin ilmataskun, joka vähentää kitkaa ja auttaa estämään ruoan tarttumista terään, jolloin voit leikata asiat hienommin ja tarkemmin. Sopii lihalle, kalalle, hedelmille ja vihanneksille.
Japanilaistyylinen terän reuna on 15° kulmassa, ja veitsessä on ergonomisesti muotoiltu kahva, joka takaa mukavuuden, tasapainon ja minimoi väsymyksen käytön aikana. 11 cm:n santokuveitsen kahva on pienin santokuveitsimallistossa saatavilla oleva.
Saatavana myös: santoku-veitsi 14cm, santoku-veitsi 17cm, syvä santoku-veitsi 17cm.
oikean keittiöveitsen valinta, parhaan veitsen valitseminen tehtävään, helpottaa aterian valmistusta. Kun valitset täydellisen veitsen viipalointia, kuutiointia tai pilkkomista varten, voit työskennellä tarkasti ja leikata johdonmukaisesti, mikä auttaa ruokaa kypsymään tasaisemmin. Erityisesti karkaistu, korkealaatuinen, saksalainen ruostumaton teräs, jota käytetään signature -veitsissämme, on kestävää, helposti puhdistettavaa ja huollettavaa.
Tuotenumero: 2017313-01-0
Muut pitävät myös näistä
Jaa tyylisi
#homeroomfi