Keittiöveitset & välineet / Robert Welch
Ammattikokkeja kuullen suunnitellussa, palkitussa signature 17cm/7" santokuveitsessä on leveä, suomupintainen terä tarkkaa pilkkomista, viipalointia ja kuutiointia varten.
Santoku-terän suomut luovat terän ja ruoan väliin ilmataskun, joka vähentää kitkaa ja auttaa estämään ruoan tarttumista terään, jolloin voit leikata asiat hienommin ja tarkemmin. Sopii lihalle, kalalle, hedelmille ja vihanneksille.
Japanilaistyylinen terän reuna on 15° kulmassa, ja veitsessä on ergonomisesti muotoiltu kahva, joka takaa mukavuuden, tasapainon ja minimoi väsymyksen käytön aikana.
Saatavana myös: santoku-veitsi 11cm, santoku-veitsi 14cm, syvä santoku-veitsi 17cm.
oikean keittiöveitsen valinta, parhaan veitsen valitseminen tehtävään, helpottaa aterian valmistusta. Kun valitset täydellisen veitsen viipalointia, kuutiointia tai pilkkomista varten, voit työskennellä tarkasti ja leikata johdonmukaisesti, mikä auttaa ruokaa kypsymään tasaisemmin. Erityisesti karkaistu, korkealaatuinen, saksalainen ruostumaton teräs, jota käytetään signature -veitsissämme, on kestävää, helposti puhdistettavaa ja huollettavaa.
Tuotenumero: 2017309-01-0
Muut pitävät myös näistä
Jaa tyylisi
#homeroomfi