Kartion muotoinen kynttilä Uyuni LED, 5,8x21,5 cm

29,95 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 5,50 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy

Loppunut varastosta

30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta, kun tilaat vähintään 100 EUR. Koodi: 441563

* Voimassa 21.10. asti. Katso täydelliset ehdot kassalla.

Kartion muotoinen kynttilä Uyuni LED, 5,8x21,5 cm

Kynttilät / Uyuni

Uyunin kartion muotoinen vihreä LED-kynttilä, jonka patentoitu 3D-liekki luo erittäin realistisen vaikutelman lepattavasta, lämpimästä kynttilän liekistä.

Bolivian Uyuni-suola-aavikko tunnetaan kristallinkirkkaista öistään, sillä siellä tähdet loistavat kirkkaammin kuin missään muualla maailmassa. Uyuni-kynttilät tuovat kaukaisten galaksien tunnun suoraan kotiisi pehmeän lepattavalla valollaan, joka valaisee pimeyttä ja luo rauhallisen ja kutsuvan tunnelman. Uyuni-kynttilöissä on pehmeästi lepattava patentoitu LED-valo ylhäällä, itse kynttilä on vahaa. Saat sytytettyjen kynttilöiden luoman ihanan tunnelman ilman tavallisista vahakynttilöistä vapautuvia haitallisia kemikaaleja.

Mitat: leveys 5,8 cm, korkeus 21,5 cm. Korkeus on ilmoitettu ilman liekkiä. Liekin korkeus on 2,8 cm.
Materiaali: Virgin Paraffin Wax/ABS
Paristot: 1 x CR2477 (tilaa paristo erikseen)
Paristojen kesto: Yli 400 tuntia
Sisäänrakennettu 6 tunnin ajastin

Kaukosäädin (tilaa erikseen)
Kolme himmennysasentoa
Neljä ajastinvaihtoehtoa: 4, 6, 8 & 10 tuntia

Huomioi, että Uyuni-LED-kynttilät on valmistettu aidosta vahasta, eikä niitä tule säilyttää tai käyttää alle 1 tai yli 35 asteen lämmössä. Kaikki Uyuni-kynttilät ovat käsintehtyjä, mikä voi aiheuttaa eroavaisuuksia väreissä. Vaha on orgaaninen materiaali, jonka ominaisuudet voivat saada sen värin vaihtelemaan ympäristön, lämpötilan ja valon mukaan. Uyuni pyrkii varmistamaan, että kynttilät ovat mahdollisimman yhdenmukaisia, mutta eroavaisuuksia saattaa esiintyä.

Tuotenumero: 1808908-01-0